Inscrie-te acum si ai prioritate la ofertele speciale Renault prin Programul Rabla 2013*!


Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de un consilier, care iti va oferi detalii despre reducerile acordate de Renault si noutati in timp real despre Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national in 2013*.


* Oferte suspuse unor termene si conditii, disponibile in limita stocului. Program derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu. Detalii in reteaua Renault. Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.* campuri obligatorii, acolo unde informatia exista; folositi "-" pentru campurile goale

    (Termeni si conditii)

Prin selectarea butonului „Da” de mai sus, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, cuprinse in prezentul formular, sa intre in baza de date Renault Commercial Roumanie SRL, a membrilor Grupului Renault, a partenerilor contractuali ai acestora, pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de furnizare de bunuri si servicii, marketing, publicitate si marketing direct, in conformitate cu legislatia in vigoare – Legea 677/2001. Datele personale vor putea fi transferate catre Frant,a, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Cunosc faptul ca Renault Commercial Roumanie SRL a notificat aceasta prelucrare de date personale autoritatii de supraveghere, sub nr.970. Am cunoatinta de faptul ca, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Renault Commercial Roumanie SRL – Bucuresti, sector 6, B-dul Preciziei, nr.24, West Gate Business Center, corp H1, et.5, camera E05.25, imi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- sa obtin, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate;
- sa intervin asupra datelor transmise;
- sa ma opun prelucarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara;
- sa ma opun, fara vreo justificare, la prelucrarea datelor in scop de marketing direct.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

In cazul selectarii butonului „Nu” de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular vor fi utilizate de Renault Commercial Roumanie SRL si reteaua sa autorizata pentru a raspunde cererii dumneavoastra de informatii. Aceste date raman confidentiale.